söndag 19 februari 2012

Begravningar

Igår sändes Whitney Houstons begravning på TV. Är inte det lite konstigt egentligen, att man väljer att sända den och att vi väljer att titta? Vad fyller ett sådant program för behov hos oss människor? Vi kände ju henne inte. Vad jag kan minnas har man inte heller alltid sänt begravningar på TV, eller hur?

1 kommentar:

  1. Jag fattar inte heller varför man väljer att sända begravningar. Whitney har ju alltid varit min idol men inte vill jag se hennes begravning för det. Tanken bakom det hela är väl att man får bra tittarsiffror men är folk verkligen SÅ nyfiken? Personligen får jag lite flashbacks från det gamla Ryssland när man fick se begravningar på våra kommunistiska ledare. Fast då hade folk faktiskt inget annat val. På riktigt! Det sändes ju inget annat! Endast begravning :) Ska man sörja så ska man sörja fullt ut :)
    Visst tycker jag det är tråkigt att Whitney har gått bort men hennes begravning är inte något jag vill behålla som mitt sista minne av henne. Jag väljer att minnas tiden då hon var som bäst "...and I will always love you..." /Kristina

    SvaraRadera